Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έστειλαν στο νοσοκομείο περιπτερά στη Βέροια

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ


Οπαδοί του ΠΑΟΚ έστειλαν στο νοσοκομείο περιπτερά στη Βέροια
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «http://www.thestival.gr/», ένα άσχημο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, μερικοί οπαδοί του δικεφάλου, έκαναν πλιάτσικο σε κεντρικό περίπτερο της πόλης και μάλιστα επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη του στέλνοντάς τον στον νοσοκομείο.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας: «Ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ που βρέθηκε στη Βέροια για το ματς του «Δικεφάλου» κόντρα στην τοπική ομάδα, έκανε πλιάτσικο σε κεντρικό περίπτερο της πόλης το μεσημέρι του Σαββάτου και επιτέθηκε στον περιπτερά ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο
Επίθεση σε περίπτερο της Βέροιας (σ.σ. στην οδό Βενιζέλου μπροστά από τον Αγ. Αντώνιο) έγινε από μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο περιπτεράς να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου (21/02), οπαδοί του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να κάνουν πλιάτσικο σε περίπτερο της πόλης. Όταν ο ιδιοκτήτης τους κατάλαβε και προσπάθησε να τους αποτρέψει, δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι με γυάλινο μπουκάλι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Νοσοκομείο της πόλης.
Παράλληλα, από την Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας έγιναν και επτά προσαγωγές, με το θύμα και αυτόπτες μάρτυρες να αναγνωρίζουν κάποιους εξ αυτών. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του InVeria.gr, οι δράστες θα έρθουν αντιμέτωποι με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών (τουλάχιστον) και ληστεία, αν όχι και για κάτι πιο σοβαρό. Ήδη έχουν καταθέσει αυτόπτες μάρτυρες και εξετάζεται όποιο διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό υπάρχει στη διάθεση της Αστυνομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου