Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Οι 11 «εκλεκτοί» του Βίτορ Περέιρα


Οι 11 «εκλεκτοί» του Βίτορ Περέιρα
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με τη χθεσινή (21/2) πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Βίτορ Περέιρα έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» στη Λεωφόρο.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής ο Ελαμπντελαουί και στο κέντρο της άμυνας ο Σαντάνα με τον Σιόβα. Ο Περέιρα δοκίμασε χθες με τους βασικούς τον Βραζιλιάνο δείχνοντας ότι τον προορίζει για το αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού θα παίξει ο Αρτούρ Μαζουάκου.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μανιάτης με τον Μιλιβόγεβιτς, με τον Κασάμι να μένει εκτός, ενώ μπροστά από τους δύο κόφτες θα παίξει ο Κώστας Φορτούνης. Αυτό σημαίνει πως ο Περέιρα επιλέγει να κρατήσει στον πάγκο τον Ντομίνγκες. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δύο άκρα της επίθεσης, αριστερά θα παίξει ο Ντουρμάζ, με τον Αφελάι να μένει στον πάγκο, και δεξιά θα αγωνιστεί ο Ντοσεβί. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου.
Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού θα πάνε σήμερα στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» στου Ρέντη για να εμψυχώσουν τους παίκτες της ομάδας του λιμανιού κατά την αναχώρησή τους για τη Λεωφόρο. Μάλιστα οι οπαδοί των πρωταθλητών Ελλάδος θα συνοδεύσουν μέχρι ένα σημείο το πούλμαν της αποστολής του Ολυμπιακού, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξή τους στην ομάδα αλλά και την επιθυμία τους για νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου