Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τίτλοι τέλους για τον ΟΦΗ

Τίτλοι τέλους για τον ΟΦΗ

Τίτλοι τέλους για τον ΟΦΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ & ΤΑΣΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ
Οι τίτλοι του τέλους πέφτουν στον ΟΦΗ από τώρα. Είναι πιθανόν ο αγώνας στη Βέροια να ήταν ο θλιβερός επίλογος για τους Κρητικούς, καθώς εν όψει Πανθρακικού (στο κύπελλο) και Ολυμπιακού (στο πρωτάθλημα) δεν συμπληρώνει ούτε καν ενδεκάδα. Για την ακρίβεια οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι εννέα και μεταξύ αυτών οι δύο είναι τερματοφύλακες.
Μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις αλλά και τις επικείμενες, ο Νίκος Αναστόπουλος μπορεί να υπολογίζει τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και τα... παιδιά του Χαράλαμπο Δαμιανάκη, Μανώλη Ροβίθη, Γιώργο Γιαγκόζη, Παναγιώτη Μανιδάκη, Μανώλη Μπολάκη, Ζαχαρία Μαραθιανό, Μανώλη Φαζό και Μιχάλη Αγριμάκη. Ξεχωριστή περίπτωση είναι αυτή του τραυματία Αλέξανδρου Περογαμβράκη, ο οποίος θέλοντας και μη δεν υπολογίζεται. Το πιθανότερο φυσικά είναι και αυτός να τα βροντήξει, αλλά ούτως ή άλλως είναι παροπλισμένος λόγω τραυματισμού. Συνεπώς, ο ΟΦΗ δεν θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα στο «Γεντί Κουλέ».


Είχαν αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι Μιχάλης Φραγκουλάκης, Σήφης Δασκαλάκης, Μίρνες Σίσιτς, Αμπντουλαγέ Μεϊτέ, Ντέλε Αντελέγε, Ισλάμ Φερούζ, Απόνιο, Αντώνης Πετρόπουλος, Αμπντούλ Ραζάκ και Κάρλος Μιλιάζες. Σε αυτούς προστέθηκαν οι Θοδωρής Τριποτσέρης, Γιώργος Μακρής, Γιάννης Στάθης, Βασίλης Κουτσιανικούλης.Μπλακ τζακ αποχωρήσεων
Στα χνάρια τους θα βαδίσουν οι Ντάνι Αρτόλα, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Γκιόργκι Λόρια, Κωσταντίνος Μπανούσης, Μάιρον Τζορτζ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Μανώλης Μονιάκης. Η σούμα λοιπόν μας κάνει 21 παίκτες, δηλαδή μία ολόκληρη ομάδα. Το ρόστερ αποψιλώθηκε με το ντόμινο αποχωρήσεων. Πριν καν αλλάξει ο χρόνος φαινόταν τι θα επακολουθούσε και τα τελευταία γεγονότα με τις αφαιρέσεις βαθμών έκαμψαν τις αντιστάσεις όσων είχαν ενδοιασμούς.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Γιώργου Μακρή, που είπε μεταξύ άλλων (αντιπροσωπεύοντας και πολλούς συμπαίκτες του) ότι «συγγνώμη, αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλες δυνάμεις. Εχοντας λάβει ελάχιστα χρήματα και με τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω και να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου».


πηγη sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου