Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

«Μεταγραφές τώρα» με εντολή Σαββίδη

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ

«Μεταγραφές τώρα» με εντολή Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή για μεταγραφές  οικονομικού  επιπέδου Νομπόα για το κέντρο της άμυνας και την αριστερή πλευρά της επίθεσης
ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΚΑΛΕΑ
Την πεποίθηση ότι, αυτήν τη φορά, τα χρονικά όρια που τέθηκαν στις συσκέψεις, αναφορικά με τις μεταγραφές, θα τηρηθούν έχουν άπαντες εντός ΠΑΟΚ και γι' αυτό εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να προκύψουν ανακοινώσεις ακόμα και μέσα στην ημέρα, με το ιδανικό σενάριο να είναι εκείνο στο οποίο ο ΠΑΟΚ να έχει καλύψει τα κενά στο κέντρο της άμυνας και στο αριστερό άκρο της επίθεσης μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ο Ιβάν Σαββίδης είχε πολύωρες συσκέψεις τόσο το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά, όσο και χθες το απόγευμα, στις οποίες έδωσαν το «παρών» οι επικεφαλής κάθε τμήματος. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη, τον τεχνικό διευθυντή Ζήση Βρύζα, την υπεύθυνη των οικονομικών, Μαρία Γκοντζάρεβα, και τον τεχνικό της ομάδας, Αγγελο Αναστασιάδη. Το ένα κεφάλαιο που συζητήθηκε, κυρίως σε διοικητικό επίπεδο, είναι τα όσα συμβαίνουν στο εξωαγωνιστικό κομμάτι και αφορά τις κινήσεις του ΠΑΟΚ στα μέτωπα που έχει ανοίξει, με στόχο την αλλαγή των κακώς κειμένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στον ΠΑΟΚ έφτασαν να έχουν ανοικτά πολλά μέτωπα τα οποία έχρηζαν διαφορετικής αντιμετώπισης. Ο Σαββίδης άναψε το πράσινο φως για μεταγραφές οικονομικού επιπέδου Νομπόα, εφόσον άπαντες συμφωνούν ότι η αξία του ποδοσφαιριστή μειώνει τον παράγοντα-ρίσκο. Μετά από όλα όσα είπε στις συσκέψεις ο μεγαλομέτοχος, ο Ζήσης Βρύζας κινείται για να κλείσει κεντρικό αμυντικό και ακραίο επιθετικό, με την αισιοδοξία -ότι αυτό θα συμβεί ακόμα και εντός της ημέρας- να είναι βάσιμη. Ο ΠΑΟΚ προ ημερών φάνηκε να εξαντλεί τα περιθώρια για την απόκτηση του Μπλάνκο, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο μάνατζέρ του βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και έγιναν διεξοδικές συζητήσεις.Το δεύτερο έχει να κάνει με τη μεταγραφική ενίσχυση, και εκεί η υπόθεση έχει αρκετό ζουμί. Στο τραπέζι έπεσαν όλα τα δεδομένα, με περιπτώσεις παικτών που έχουν προχωρήσει, με άλλες που έχουν σταματήσει και με αυτές όπου δεν βρέθηκε λύση, προκειμένου ο Σαββίδης να έχει μια σφαιρική ενημέρωση για το τι έχει συμβεί μέχρι τώρα, αλλά και τον λόγο για τον οποίο έχει καταγραφεί η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των μεταγραφών. Αυτό που κατέστησε σαφές ο Σαββίδης ήταν η ανάγκη επίσπευσης των κινήσεων, με τον μεγαλομέτοχο να ξεκαθαρίζει -σύμφωνα με πληροφορίες- το θέμα του μπάτζετ που είναι διαθέσιμο.
Συζητήσεις για δανεικούς με Μαχλά

Το ενδεχόμενο παραχώρησης παικτών με τη μορφή δανεισμού ζήτησε ο Νίκος Μαχλάς από τον Ιβάν Σαββίδη, κατά την παρουσία του πρώτου στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην προεδρική σουίτα του γηπέδου της Τούμπας, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά. Στο τραπέζι μάλιστα έπεσαν και τα ονόματα αρκετών παικτών, όπως οι Κουλούρης, Πόζογλου και Ποζατζίδης, που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ του Δικεφάλου, αλλά και εκείνα των Παπαδόπουλου, Γιαννούλη και Μυστακίδη, που αγωνίζονται ως δανεικοί σε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.

πηγη sentragoal.gr

1 σχόλιο: