Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Νοκ άουτ ο Τσόρι - Φορτούνης για 11άδα

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Νοκ άουτ ο Τσόρι - Φορτούνης για 11άδα

Νοκ άουτ ο Τσόρι - Φορτούνης για 11άδα
Ο Τσόρι Ντομίνγκες ακολούθησε χθες συντηρητικό πρόγραμμα ενώ σήμερα δεν προπονήθηκε, καθώς η ίωση που τον ταλαιπωρεί δεν έχει υποχωρήσει κι έτσι ο Περέιρα αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (19:30).

Με τον Αργεντινό εκτός, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει έτοιμο τον Κώστα Φορτούνη να αναλάβει τον ρόλο του Τσόρι και να αποτελέσει τη μοναδική αλλαγή στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στην Ξάνθη. Αυτό σημαίνει πως οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Ρομπέρτο, Μανιάτης, Αφελάι, Μήτρογλου, Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Μαζουάκου, Αυλωνίτης και Ντοσεβί.

Στην αποστολή είναι επίσης οι Μέγερι, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Σαλίνο, Γιαννούλης, Διαμαντάκος και Μπενίτες. Εκτός έμειναν, πλην του Τσόρι, οι τραυματίες Φουστέρ και Μιλιβόγεβιτς (συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Σέρβος χρησιμοποίησε και μπάλα), αλλά και οι Μποτία και Στρέζος (θεραπεία).


Φορτούνης: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από εμάς»
Στο... τραπέζι και ο Βαρέλα
Στο σημερινό πρόγραμμα ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών έριξε το βάρος στην τακτική. Μετέπειτα οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν με δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν επιθετική και αμυντική λειτουργία, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ).


πηγη sentragoal.gr



1 σχόλιο: